Новини
Суспільство

Для створення у Хмельницькому мережі амбулаторій сімейної медицини потрібно півтора мільйона гривень

Міська рада та управління охорони здоров’я вживають заходів щодо наближення первинної медичної допомоги до населення, створивши мережу амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Однак, значна частина приміщень майбутніх та діючих відокремлених амбулаторій потребують ремонту.

У зв’язку з цим рішенням сесії Хмельницької міської ради від 22 березня 2017 р.  для виконання капітальних ремонтів приміщень сімейних амбулаторій з міського бюджету виділено кошти в сумі 1млн 479 тис. грн.
Зокрема, для амбулаторії, що на вулиці маршала Гречка, 12, виділено 445 тис. грн.; для амбулаторії на вул. Волочиській, 6 – 200 тис. грн.; для амбулаторії на вул. Залізняка, 34/1 – 400 тис. грн.; для амбулаторії на вул. Зарічанській, 4 – 163,9 тис. грн.; для амбулаторії на вул. Зарічанській, 30 – 260 тис. грн.
На виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт амбулаторії на вул. Кам’янецькій, 76 – 10 тис. грн.
На поточний ремонт приміщення амбулаторії на вул. Кам’янецькій, 257/1 – 180 тис. грн.
Після завершення ремонтних робіт амбулаторії, які сьогодні ведуть прийом пацієнтів в приміщеннях міських поліклінік (за винятком амбулаторії на вулиці Гречка, 12), перемістяться у відремонтовані приміщення, наблизивши цим первинну медичну допомогу до місця проживання хмельничан.

Автор: Адміністратор сайту