Новини
Дозвілля

У Хмельницькому відбудеться фестиваль рестораторів Поділля

20 травня, уже вдруге у нашому місті,на майданчику перед кінотеатром ім. Т. Шевченка відбудеться фестиваль рестораторів Поділля.
Організатори фестивалю – управління торгівлі, управління культури і туризму міської ради та Подільська гільдія кулінарів мають на меті урізноманітнити дозвілля хмельничан та гостей міста, зробити його привабливішим для туристів. Особливістю цьогорічного фестивалю буде те, що він проходитиме під час святкування Дня Європи в Україні. Кулінари фестивалю представлять великий вибір смачної їжі і напоїв багатьох країн Європи (Німеччини, Польщі, Бельгії, Молдови, Турції, Азербайджану, Франції та Іспанії), а також кулінарну продукцію ресторанів Подільського краю від кращих кухарів та кондитерів. Загалом у фестивалі візьмуть участь 8 закладів ресторанного господарства Хмельницького.
Запрошуємо хмельничан провести цікаво час, отримати чудовий відпочинок та позитивні емоції для всієї родини. Початок фестивалю о 12-00.
Додаткову інформацію можна отримати за номерами телефонів: 65-11-41, 65-61-26 (управління торгівлі Хмельницької міської ради).

Автор: Тетяна Новак