Новини
Події

Хмельничанин серед ночі так бажав випити, що опинився у поліції

Лише кілька хвилин знадобилось наряду реагування Хмельницького міжрайонного відділу Управління поліції охорони, щоб затримати хулігана, який з метою помсти у непродажі йому алкогольних напоїв погрожував продавцеві фізичною розправою. Завдяки терміновому реагуванню працівників поліції, агресивного гульвісу було затримано.

Про заборону продажу спиртних напоїв після 22 години у Хмельницькому знають всі, але не всі ставляться до цього з розумінням. Тому найбільш настирних придбати алкоголь вночі є чимало.

Так, у Хмельницькому близько пів на другу годину ночі до цілодобового магазину, що знаходиться в мікрорайоні Ракове, зайшов чолов’яга та почав вимагати продати йому алкоголь. Продавчиня, зсилаючись на заборону, відмовила сп’янілому покупцеві. Така відповідь покупця, вочевидь, не влаштувала і він почав їй погрожувати фізичною розправою та ображав лайливими словами.

Налякана жінка, не гаючи ні хвилини, натиснула «тривожну кнопку».

За лічені хвилини наряд реагування Управління поліції охорони прибув на місце пригоди та затримав розбишаку. Затриманого, 44-річного місцевого жителя, було доставлено у відділок поліції для з’ясування усіх деталей нічної пригоди.

Джерело: www.guard.np.gov.ua

Автор: Алла Самойленко