Новини
Дозвілля

У Кам’янці-Подільському обіцяють вразити поціновувачів раритетів

Організатори Другого міжнародного фестивалю стилю  “Ретрофест”, який відбуватиметься 9-11 червня у Кам’янці-Подільському, обіцяють  багато раритету та феєричних розваг.

Родзинкою заходу стануть раритетні автомобілі різних моделей, епох та країн. Наразі уже зареєстровано п’ятдесят учасників з Миколаєва, Запоріжжя, Одеси, Харкова, Чернівців, Молдови  які вражатимуть кам’янчан та гостей міста своїми “залізними конями”.
Окрім ретро-параду, відбудеться ралі на класичних автомобілях. Щоправда перемогу здобуде не той, хто найшвидше подолає визначену дистанцію, а той хто найменше зробить похибок у маневруванні та найточніше дотримуватиметься правилах дорожнього руху.
Обіцяють здивувати і показом шоу ретро купальників, оскільки це буде дещо незвичне представлення. Проте основні секрети поки що до кінця не розкриваються. Поціновувачам раритету також варто відвідати авторетровернісаж “Шоу унікальної ретротехніки” та народне диско “Еволюція діджеїнгу”, де буде представлено зібрання музичної техніки  від минулого до сьогодення. Той, хто любить художнє мистецтво, зможе долучитися до створення двадцятиметрової  розмальовки.  А ще на головній площі Старого міста, де відбуватимуться основні заходи фестивалю можна буде зробити світлини напам’ять, поспівати, потанцювати та знайти розвагу до смаку як дітям, так і дорослим.
Детальніше про свято у програмі.

Фото: kam-pod.gov.ua

Автор: Алла Самойленко