Новини
Події

Хмельничан запрошують подивитися “Пісню Надії”

Сьогодні у Хмельницькому відкривається виставка творів знаної в Україні художниці Надії Борецької та її сина – Вадима Піщерського.

На виставці, приуроченій до ювілею художниці, буде представлено близько 80 творів, серед яких понад 30 – живопис, понад 10 – графіка, решта – твори з художнього розпису тканини, ляльки-мотанки, авторські ляльки й інші іграшки, роботи в стилі «печворк», а також твори, виконані з природних матеріалів.

Відвідувачі виставки зможуть насолодитись «спілкуванням» з вже відомими творами художниці, а також із зовсім «свіжими» роботами, виконаними спеціально до цієї виставки.

Виставка відкриється у виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 65). Початок – о 16.00

Довідка: Роботами Надії Анатоліївни милувалися не лише у багатьох містах України, а й у Литві, Молдові, Польщі, Росії і у далекій Каліфорнії. З творами її сина, Вадима Піщерського, хмельничани також обізнані, адже виставлятись разом з творами матері він почав ще будучи студентом Львівської академії мистецтв.

Автор: Тетяна Новак