Новини
Суспільство

Роман Мацола – найкращий за роботою в окрузі на Хмельниччині

Народний депутат України Роман Мацола, який представляє у Парламенті Славутчину, Шепетівщину та Полонщину отримав найвищу оцінку за роботу в окрузі у квітневому дослідженні Громадянської мережі “ОПОРА”.

Дослідження проводять незалежні громадські активісти, які аналізують роботу 88 народних депутатів, обраних до Верховної Ради України за можоритарними округами.

Рейтинг складається з двох частин. Досліджується, зокрема, законодавча робота: подання законопроектів, депутатських запитів та звернень, відвідування засідань та комітетів тощо, та праця в округах: зустрічі з представниками місцевої влади, вирішення проблем громадян конкретної території, особистий прийом виборців тощо. За сумою обох критеріїв Роман Миколайович посів третє місце.

І хоча Роман Мацола лише перший раз обраний до парламенту, але його роботу громадські аналітики постійно оцінюють досить високо. Нагадаємо, що за результатами лютневого та березневого досліджень наш народний депутат мав загальні перші місця.

Це й не дивно, адже Роман Миколайович постійно працює, об’їздив практично кожну громаду, залучає кошти на соціальні проекти як з державного бюджету так і від приватних інвесторів, допомагає організовувати навчання, підтримує спорт та талановиту молодь, а, головне, показує, що депутат – це не якийсь там небожитель, якого лише по телевізору можна побачити, а найнятий виборцями працівник у найвищому законодавчому органі України, який повинен трудитися на благо простих людей, зробити усе від нього залежне, аби їм жилося краще.

Детальніше з результатами дослідження “опорівців” можна ознайомитись за наступним посиланням https://rada.oporaua.org/analityka/rejtingi/13872-reitynhy-diialnosti-88-deputativ-mazhorytarnykiv-za-kviten-2017-roku

Світлана Климович

Автор: Алла Самойленко