Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому побили підлітків за те, що “виглядали не так”

Нещодавно у ЗМІ писали про те, що Хмельницький було визнано найбезпечнішим містом в Україні. Однак подія, яка сталася біля великих супермарків “Таврія В” і “Епіцентр” по вулиці Зарічанській, нічого, крім обурення, викликати не може. У ніби найбезпечнішому місті на очах у відвідувачів, продавців і навіть охорони супермаркету близько 17 години жорстоко побили двох підлітків. «Завинили» хлопці лише тим, що виглядали не так, як усі. Троє розбишак накинулися на підлітків і почали їх гамселити. Чи то від несподіванки, чи то від байдужості оточуючі просто спостерігали за тим, що відбувається. Один з постраждалих навіть кинувся шукати захисту у охорони сусіднього гіпермаркету, але  там розуміння не знайшов. Тамтешня охорона не відреагувала на прохання про допомогу.

За словами очевидиці, на  захист підлітків стала одна єдина людина – продавчиня преси. Стусани, яких хулігани встигли надавати хлопцям, мали серйозні наслідки – у одного з юнаків струс мозку та поламана щелепа.

У адміністрації супермаркету ми попросили дати коментарі. Там повідомили, що бійку у магазині не зафіксовано, якщо вона і мала місце, то скоріше не у супермаркеті, а біля нього.

Про подію в спільноті «Картка хмельничанина» повідомила хмельничанка, яка стала свідком бійки.

У повідомленні жінка написала: “Вчора по-своєму відсв’яткували свято останього дзвоника в ТЦ “Таврія В”. Серед білого дня троє молодиків на очах відвідувачів побили двох підлітків, один з яких закінчив 9 -й класс  та його брата за те, що відрізняються від сірої маси своїми зачісками.
Запитання до адміністрації ТЦ: навіщо ви тримаєте охорону, платите їм зарплатню, якщо їхню роботу виконують камери?
А також хочеться окремо запитати тих хмельничан, що спостерігали за всім цим : шановні, ви вважаєте, що ці підлітки заслуговували на те, що на ваших очах відбувалося? Лише одна жінка, яка торгує газетами, заступилася за хлопця…
Ви недавно репостили , що Хмельницький – найбезпечніше місто в Україні ?
У дитини струс мозку, інший теж травмований. Вибачте, якщо ображу чиїсь почуття, все пишеться на емоціях, але хочеться додати , що Хмельницький – не тихе європейське місто, а діра з гнилими мешканцями.
Шановні хмельничани , кожен з вас, хто має нестандартну зовнішність і виділяється з сірої маси, має стовідсотковий шанс бути побитим в Хмельницькому? І вам байдуже?”.

Ми будемо відслідковувати подальші  дії відповідних органів і надаватимемо додаткову інформацію у разі, якщо вона з’явиться. Об’єктивну картину того, що сталося, можна буде мати після з’ясування усіх обставин інциденту.

 

Автор: Адміністратор сайту