Новини
Суспільство

Перший день літа у Кам’янці-Подільському буде святковим

Першого червня своє свято відзначатимуть наймолодші кам’янчани. Для них буде організовано велику програму різнопланових заходів на кількох майданчиках міста.

У сквері Гунські криниці розваги триватимуть до обіду. Тут пройдуть конкурси малюнків на асфальті, квести, інтелектуальні розминки, фотоконкурси. Планується концертна програма , конкурс на кращий український рушник, облаштування дитячого зоомайданчика та фотозон.

Спортивні забави об’єднає центральний стадіон ім. Тонкочеєва. З 12.00 до 17.00 тут відбуватиметься свято повітряних зміїв, а також змагання з перетягування канату, настільного тенісу, футболу.

Післяобідній відпочинок можна буде провести на площі Польський ринок. Для всіх бажаючих о 15.00 біля Ратуші розпочнеться дитячо-розважальна програма із гумористичними номерами, ярмарком іграшок, цікавими фотозонами, танцювальним подарунком від ансамблю народного танцю «Барвінок» та колективу «Пісні і танцю землі Грубешовської» з Польщі.

Буде організовано і розважальні програми в міському парку, парку атракціонів, екскурсії електромобілями, відвідування кінотеатру та музею мініатюр для різних категорій дітей.

Джерело kam-pod.gov.ua

Автор: Алла Самойленко