Новини
Спорт

Шепетівські поліцейські здобули срібло у пам’ятному турнірі з міні-футболу

Цьогоріч минає 20 років з того дня, як майор міліції Микола Фошин та сержант Володимир Мельник, працівники відділу по боротьбі з організованою злочинністю Кам’янець-Подільського міського відділу внутрішніх справ, загинули під час затримання особливо небезпечних злочинців. У пам’ять про загиблих колег правоохоронці щороку проводять турнір з міні-футболу. Цього року в змаганнях взяли участь команди усіх 10-ти територіальних відділів поліції.

У ході напруженої боротьби перемогу здобули футболісти Кам’янець-Подільського відділу поліції, «срібло» отримали шепетівські правоохоронці, а на третьому щаблі опинилися поліцейські з Городка, повідомляє сайт Шепетівки.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Валерій Головань вручив переможцям та призерам турніру кубки, грамоти та футбольні м’ячі.

На заході була присутня дочка Миколи Фошина — Валентина, яка також тривалий час працювала в органах внутрішніх справ, а також батько Володимира Мельника Віктор Маркович.

 

Автор: Тетяна Новак