Новини
Події

У Хмельницькій області жінка палила вінки на кладовищі

38-річна жителька Ізяславського району приїхала в гості до родичів. Щоб не сидіти на шиї у рідних, вирішила підзаробити, але у дуже незвичний спосіб. Жінка пішла на сільське кладовище і почала вишукувати металобрухт, щоб здати його на прийомник. Але оскільки такого «добра» там майже не було, вона познімала з могил кілька десятків новеньких вінків, які люди принесли на проводи. Квіти зловмисниця спалила, а металеві каркаси зібрала, поскручувала і здала на пункт прийому металобрухту. Та цього їй виявилось замало, тож зняла ще й хвіртку з однієї огорожі. Отримала вона за брухт кілька десятків гривень, які витратила на спиртне.

Зникнення вінків на кладовищі виявили родичі померлих і одразу ж звернулися до свого дільничного. Сергій Білан, правоохоронець з досвідом, оперативно проаналізував усю наявну інформацію і вирахував зловмисницю.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ст.  297 «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Інформація НП у Хмельницької області

Автор: Алла Самойленко