Новини
Культура

У Старокостянтинові влаштували «Зорепад»

28 травня в приміщенні районного центру культури ім. В. Ножки, за сприяння народного депутата України Віктора Бондаря, відбулось справжнє співоче свято – районний конкурс народної та естрадної пісні «Зорепад». Організатором свята виступив районний центр культури ім. В. Ножки в особі директора Олега Круторогого.

36 молодих виконавців сучасної пісні віком від 8 до 15 років з’їхались з усього району та міста, щоб відкривати нові таланти, даючи можливість найобдарованішим дітям засяяти на великій сцені.

Юні артисти Старокостянтинівщини зібрались разом, аби в дружній атмосфері представити свій неперевершений талант, а кожний конкурс став яскравим шоу, яке подарували організатори учасникам, їх шанувальникам і глядачам. Поважне та шановане журі, в складі якого був народний артист України Олег Дзюба, заслужений артист України Степан Тимчишак та Борис Лободюк – заслужений працівник культури України, професійно та справедливо визначали переможців у всіх вікових категоріях.

Взявши на себе більшість організаційних питань та нагородження переможців, Віктор Бондар вкотре ставив за мету підтримку та розкриття творчого потенціалу обдарованої молоді, сприяння розвитку її творчих можливостей, піднесення рівня духовності та культури населення та впливу народної культури на формування молодого покоління, а також популяризація народної творчості Старокостянтинівського району та міста Старокостянтинова. Так, від імені нардепа, депутати районної та міської рад від Партії «Відродження» Ірина Мініх та Тетяна Голюк вручили фінансову винагороду переможцям цього чудового пісенного конкурсу.
Щиро вдячні батьки, колектив районного центру культури, учасники висловили велику подяку Віктору Бондарю за організацію та проведення цього чудового вокального свята.

 

Автор: Тетяна Новак