Новини
Суспільство

Діти Полонського, Славутського та Шепетівського районів отримали безкоштовні ліки майже на 2 мільйони гривень

Медикаменти загальною вартістю майже 2 мільйони гривень народний депутат України Роман Мацола особисто передав медикам Грицева, Новоселиці, Хролина, Судилкова та Старого Кривина.

Серед ліків – сучасні комбіновані антибіотики, пробіотики для нормалізації травлення, сиропи від кашлю, вітаміни, гормони для жінок,  а також профілактичні засоби для відновлення жіночої мікрофлори.

Така медична допомога – це результат спільної роботи ГО «Інституту  солідарності громад Романа Мацоли» та Благодійного фонду «Фармварта». Саме завдяки їм спочатку у центральних лікарнях, а тепер і у амбулаторіях Полонського, Славутського та Шепетівського районів з’явилися такі необхідні лікарські засоби, які пацієнтам видаватимуть безкоштовно.

За словами Романа Мацоли в амбулаторії привезли таку кількість медпрепаратів, яку замовляли лікарі. Процедура отримання ліків для пацієнтів – надзвичайно проста. Якщо хтось потребує будь-який із переданих препаратів – звертайтеся до медпрацівника і тут же його отримуйте. Усі упаковки позначені спеціальною печаткою з логотипами та написом «Благодійна допомога», – зазначив народний депутат. І додав, що завдяки співпраці з БФ «Фармварта» медичні заклади Полонського, Славутського та Шепетівського районів безкоштовні ліки тепер отримуватимуть регулярно.

Автор: Алла Самойленко