Новини
Події

Зведений загін поліцейських спецпризначенців з Хмельницького вирушив у зону АТО

35 бійців поліцейських спецпідрозділів Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області вирушили в чергове двомісячне відрядження у зону проведення антитерористичної операції. Там вони замінять своїх колег і виконуватимуть роботу по охороні громадського порядку, чергуватимуть на блокпостах та допомагатимуть місцевим поліцейським.

— Сьогодні проводимо чергову ротацію, — звертаючись до присутніх, зазначив начальник ГУНП Микола Семенишин. — Ми зібралися тут для того, щоб засвідчити повагу нашим героям і з Божим благословенням відправити їх на схід виконувати обов’язок по захисту цілісності та суверенітету нашої держави.

Більшість бійців уже відбули по десятку ротацій у зоні АТО, проте є й такі, хто вирушив на схід вперше. Серед них і одна жінка, старший сержант поліції Ольга Соловйова. Вдома на неї чекатимуть чоловік та синочок.

— Трохи хвилююся, бо їду перший раз, — говорить Оля, — але у мене надійні колеги, які завжди підтримають і допоможуть.

Також вперше у відрядження на Схід поїхав боєць спецроти «Богдан» Олександр Поха:

— Сім’я мене підтримує. Їхати треба — це наш обов’язок. Ми це робимо заради наших дітей, щоб вони жили у мирі та спокої.

Провести бійців у нелегке відрядження прийшли рідні, друзі та колеги. За доброю традицією, у дорогу їх благословив священик.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак