Новини
Події

Хмельницький “Богдан” повернувся додому

30 бійців спецроти “Богдан” під керівництвом підполковника поліції Анатолія Рибачка впродовж двох місяців охороняли публічний порядок на звільнених територіях Донецької області.

Звертаючись до бійців та їхніх рідних, начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Микола Семенишин сказав:

— Сьогодні надзвичайно приємний день, адже додому повернулися хлопці, які вже впродовж трьох років захищають цілісність та суверенітет нашої держави на сході. Вони є гордістю не тільки Хмельниччини, а й усієї країни.

Також начальник ГУНП висловив особливу подяку командиру загону підполковнику поліції Анатолію Рибачку, адже він уже неодноразово очолював бійців, які вирушали в зону АТО, і завжди всі поверталися живими та здоровими.

У свою чергу, Анатолій Васильович подякував хлопцям за те, що не підвели і гідно виконали свій службовий обов’язок.

За сумлінну службу п’ятеро богданівців отримали спеціальні подяки.

Незважаючи на ранню годину, зустріти хлопців прийшли колеги, друзі і, звичайно ж, найрідніші — батьки та дружини з дітьми.

— У зону АТО їжджу регулярно з 2014 року, — розповідає боєць спецроти«Богдан» Денис Бородій. — Це була моя 13 ротація. За цей час вже і доця підросла. Руслана Боярського з нетерпінням чекали мама, дружина та двоє діток.

— Поїхали вони ще 29 березня і от сьогодні повернулися, — зі сльозами на очах говорить матір бійця. — Ми вже три роки проводжаємо його і зустрічаємо. Хочеться, щоб та війна якнайшвидше скінчилася. Всі дуже чекаємо нашого тата, особливо маленька. Цілує його весь час по телефону…

Після відрядження хлопцям дали нетривалу відпустку, після чого вони знову приступлять до виконання службових обов’язків.

 

Інформація сектору комунікації поліції Хмельницької області

 

Автор: Алла Самойленко