Новини
Суспільство

Коли вартість пального зростає, “Бонус Плюс” допомагає

Їздити автомобілем на території Хмельниччини стає вигідніше завдяки новим партнерам програми “Бонус Плюс” від ПриватБанку. У числі 33 автозаправок, які долучилися до програми “Бонус Плюс” –  мережа АЗС “Маркет”.

Автозаправки “Маркет” працюють у різних куточках області – у містах Старокостянтинові та Волочиську, у  Летичеві, Старій Синяві, Сахнівцях, Соколівці та Пирогівцях.

“Розмір бонусу на автозаправках “Маркет” складає 1%. Кошти, які потрапляють на бонусний рахунок, клієнт банку може використати на оплату будь-якого товару, в тому числі й додаткових літрів пального”, – розповідає керівник напрямку розвитку програми “Бонус Плюс” Південно-Західного РУ ПриватБанку Олександр Дзяворук.

Перевагами програми “Бонус Плюс” користуються чимало хмельничан. Це підтверджують і цифри: щомісяця на бонусні рахунки клієнтів банку надходить 1 596 339 гривень. Близько півтора мільйона гривень щомісяця й використовується. На сьогодні залишок на бонусних рахунках клієнтів Хмельницької області складає 16 209 270 гривень.

Попит чималий – подоляни добре розуміють власну вигоду з програмою “Бонус плюс”, як і власники автозаправок, магазинів, кафе, які дбають про якість послуг та число своїх клієнтів. На сьогодні програма “Бонус Плюс” від ПриватБанку має на Хмельниччині 1918 надійних партнерів.

Автор: Алла Самойленко