Новини
Події

Вихованці сільського садочка на Деражнянщині відсвяткували свій перший випускний

У селі Лозовому, що на Деражнянщині, як і в багатьох містах та містечках у ці дні, в дитячому садочку відбулось урочисте свято прощання найстарших вихованців з своїм садком.
Ось і виросли малюки, здається, тільки вчора вони прийшли перший раз з мамами за ручку в дитячий заклад – і вже прийшла пора сказати прощальні слова дитячому садку. Попереду школа – шкільні радості,  перерви, дзвінки і букварі. Перші труднощі, оцінки і домашні завдання. А поки що випускний бал. Мами схвильовано поправляють випускні сукні та зачіски, зав’язують краватки хлопчикам. Випускники повторюють вірші та пісні, вивчені спеціально до випускного вечора. Звучать поздоровлення вихователям, нянечкам, усім працівникам садка, напутні слова випускничкам, у відповідь – слова батьків, багато пісень і танців.
Не залишились винуватці свята без подарунків від народного депутата України Віктора Бондаря. 19 чудових наборів для майбутніх першокласників від імені нардепа урочисто вручив випускникам депутат районної ради від Партії «Відродження» Микола Фридинський та побажав успіхів у шкільному житті. Багато необхідного для перших днів навчання потішить хлопчиків та дівчаток у цьому подарунку.
Так хочеться, щоб цей світлий і радісний день залишився у пам’яті дітей надовго.

Автор: Алла Самойленко