Новини
Культура

Кам’янець-Подільська “Мельпомена” перемогла у казковому фестивалі

Традиційний щорічний Всеукраїнський театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казка у гаю» – це час, коли театральні колективи з різних куточків України дивують казковими театральними постановками.

Минулого тижня у місті Львові зразковий драматичний гурток «Мельпомена» Центру дитячої та юнацької творчості Кам’янця-Подільського здобув перемогу у номінації «Цікаве сценічне вирішення актуальної теми». Актори представили авторську казку «Будиночок для Кузьки», написану керівником гуртка Людмилою Сухановою. Юні актори Наталка Воєвода та Варвара Кравченко отримали дипломи у номінації «За краще виконання ролі». Людмила Суханова отримала подяку «За плекання творчої молоді – майбутнього України» .

Фестиваль уже 14 років тішить маленьких відвідувачів та дарує нагоду зустрітись з улюбленими казковими персонажами. Окрім казкових вистав діяли 5 тематичних зон де можна не лише розважитись, але й опанувати нові творчі вміння. У складі журі були професійні актори, режисери, театрознавці, спеціалісти з галузей культури, літератури.

Джерело “Вечірній Кам’янець”

Автор: Алла Самойленко