Новини
Інфраструктура

“Не лопатою і ручним катком” – у Хмельницькому ремонтують прибудинкові території

Мешканці будинків, розташованих за адресами: вул. Купріна, 54, проспект Миру, 54, 67, 26/2 та інших уже мають капітально відремонтовані двори. Невдовзі завершаться роботи й у подвір’ях будинків №5/1 на вулиці Хотовицького, №50/2 на вул. Зарічанській, №36 на вул. Тернопільській, №8 на Старокостянтинівському шосе, №76/2 на проспекті Миру. За кошти з міського бюджету ремонтні роботи виконують підрядні організації, з якими укладено відповідні угоди.

У п’ятницю, 2 червня, працівники підрядної організації відновлювали асфальтне покриття у дворі будинку №169 на вулиці Кам’янецькій. Пішохідні доріжки прибудинкової території оздоблювали тротуарною плиткою.

«Виконуємо капремонт прибудинкової території на Кам’янецькій, 169 не лопатою і ручним катком, а асфальтоукладником і дорожніми катками 12 тонн. Бюджетні кошти витрачаємо з розумом», – зазначив начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Василь Новачок.
Крім капітального у місті виконується поточний ремонт прибудинкових територій. Так, підрядники уже завершили ремонт за адресами: вул. Проскурівського підпілля, 115/1 та пров. Проскурівського підпілля, 8.

Автор: Алла Самойленко