Новини
Суспільство

Кам’янець-Подільська “Турбота” підсумувала результати роботи за рік

Рік тому у Кам’янці-Подільському створили територіальний центр соціального обслуговування “Турбота”. За час роботи чотири відділення обслужили близько 8 тисяч пацієнтів. Ідея обєднання двох центрів себе виправдала: зараз Кам’янець-Подільський центр один з кращих в Україні. Це також дало змогу зекономити певну кількість коштів. І хоч грошей все одно  не вистачає, однак у “Турботі” дійсно роблять все можливе для того, аби кожен відчував тепло і увагу.

За рік розширили перелік послуг для пацієнтів, зробили ремонт приміщень. Для цього залучали бюджетні кошти, отримували спонсорську і благодійну допомогу. До річниці, як і обіцяли, на території встановили альтанку. Планується обладнання цілого комплексу відпочинку для людей похилого віку, аби вони могли подихати свіжим повітрям у приємній обстановці.

Наданням медичних послуг у “Турботі” не обмежуються – співробітники центру організовують дозвілля пацієнтів. Та й волонтери і творчі колективи відвідують заклад не тільки на свята, тому концертні програми урізноманітнюють перебування людей похилого віку у цьому соціальному закладі.

У Кам’янець-Подільського  територіального центру соціального обслуговування “Турбота” є потужна підтримка депутатів міської ради, тому амбітні плани мають усі шанси втівлитися у життя.

Джерело: www.kam-pod.gov.ua

Автор: Алла Самойленко