Новини
Кримінал

У власність територіальної громади селища передали нерухомість вартістю більше півмільйона гривень

Хмельницька місцева прокуратура звернулась до суду із заявою про передачу безхазяйного нежитлового приміщення площею понад 700 кв. м та вартістю більше 600 тис. грн., в якому колись знаходився загальноосвітній заклад, у комунальну власність.
 Згідно архівних довідок будівництво школи на території с. Івоненці Летичівського району здійснював колгосп, проте сьогодні власник майна відсутній.
З метою забезпечення дотримання порядку визнання нерухомості безхазяйною у місцевій газеті опубліковано оголошення про взяття даного майна на відповідний облік. Однак, упродовж року власник приміщення не знайшовся.
Виконавчий комітет Летичівської селищної ради, уповноважений управляти майном територіальної громади та розпоряджатись ним, з відповідною заявою до суду не звернувся, а тому, захищаючи інтереси громади, місцева прокуратура подала заяву до суду самостійно.
Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Сергій Сухорук, судом позицію прокуратури підтримано та прийнято рішення про передачу нежитлової будівлі у комунальну власність територіальної громади селища.

Автор: Адміністратор сайту