Новини
Суспільство

Іпотека від ПриватБанку стартувала для хмельничан

З 8 червня для клієнтів ПриватБанку стартувала програма “Житло в кредит”. Відтепер і в хмельничан є можливість придбати нерухомість на первинному та вторинному ринку у кредит за заниженими відсотковими ставками та без будь-яких додаткових комісій.

Термін кредитування – до 20 років. Перший внесок – 25%.

Суми кредитів стартують від 100 тисяч для первинного та вторинного ринку, для конфіскованої банком нерухомості – від 50 тисяч гривень. Максимальна сума кредиту для придбання житла на  первинному ринку становить 2 млн гривень, на вторинному – 1 млн грн.

Відсоткова ставка на придбання квартири в новобудові становить 17,9% (це значно нижче, ніж на ринку – 21,9%). Відсоткова ставка фіксована на весь термін, відсутність прихованих комісій. Відсутність будь-яких обмежень та штрафних санкцій при достроковому погашенні кредиту.

 На разі триває укладання договорів із забудовниками. Як повідомив під час прес-ланчу директор Південно-Західного РУ Юрій Браніцький, вже підписано договори з компаніями-забудовниками “Авіла” та “Діта”, що працюють на ринку нерухомості міста Хмельницького.

Тим подолянам, які мріють оселитися у новобудові, ПриватБанк кредит надасть лише на квартиру у збудованому і зданому будинку. В такому випадку кошти гарантовано перетворяться у нові квадратні метри.

Тим, хто не готовий вкладати кошти у новобудови, а відтак і капітальний ремонт, можуть придбати квартири в містах з населенням більше 100 тисяч жителів за програмою “Житло в кредит” на вторинному ринку.

Автор: Адміністратор сайту