Новини
Події

У Хмельницькому молодика затримали у зачиненому на ніч кафетерії

У Хмельницькому поліцейські охорони «на гарячому» затримали 23-річного молодика, який посеред ночі проник до кафетерію. Чоловік не сподівався, що через три хвилини після спрацювання сигналізації, приїде наряд реагування поліції охорони.

Близько другої години ночі на пункт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал «тривога» з охоронюваного кафетерію, що знаходиться в мікрорайоні Лезневе. Отримавши сигнал, чергова пульту негайно передала інформацію найближчому до місця події наряду реагування. Поліцейські охорони відреагували миттєво і через лічені хвилини прибули до охоронюваного об’єкту.

На місці події правоохоронці побачили пошкоджене пластикове вікно, що вказувало на ймовірне проникнення всередину приміщення. Поліцейські охорони заблокували об’єкт до приїзду відповідальної особи. Коли ж приміщення було відчинене, наряд реагування, дотримуючись заходів власної безпеки та діючи професійно і злагоджено, під час обстеження виявили в підсобному приміщенні невідомого чоловіка і затримали його. Виявилося, тієї ночі молодий хмельничанин розбив віконне скло та проникнув всередину. Проте, як тільки йому вдалось пошкодити вікно, спрацювала сигналізація, а миттєве прибуття наряду реагування поліції охорони завадило йому швидко зникнути з місця пригоди.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу відділу поліції, за вказівкою якої затриманого доставили до медичного закладу для з’ясування стану алкогольного сп’яніння, а згодом – до відділу поліції для подальшого з’ясування усіх подробиць «нічної пригоди».

Інформація Управління поліції охорони в Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко