Новини
Кримінал

У Хмельницькому закінчилися гастролі злодія-циркача

Правоохоронці  Хмельницького затримали гастролера, який здійснив крадіжку в жінки, у якої винаймав кімнату.

До поліції звернулась 26-річна жінка із повідомленням, що із приватного будинку невідома особа таємно шляхом вільного доступу здійснила крадіжку аерогриля марки “Хілтон”, електричної мясорубки марки “А-плюс”, та планшет марки “Самсунг Галаксі ТАБ-Є” на загальну суму 7000 тис. грн. На думку заявниці, це може бути її квартирант, який винаймав житло на декілька днів.

Як виявилось, жінка здала кімнату за проханням своєї знайомої. Двадцятичотирьохрічний чоловік ще весною  приїхав з Дніпропетровської області на Хмельниччину з гастролями цирку, в якому він підробляв.

Під час виступів познайомився з хмельничанкою, в яку закохався і прийняв рішення залишитись. Дівчина допомогла хлопцеві знайти житло. Хлопець влаштувався на роботу в міський парк, як виявилось пізніше, там він також здійснив крадіжку. Під час проживання, злочинець придивився, що можна вкрасти у власниці, і коли тієї не було здійснив крадіжку. Разом із краденими речами попрямував на залізничний вокзал, де хотів виїхати з області. На жаль, коханій дівчині їхати з ним він не запропонував, мовляв, пройшло кохання… Правоохоронцями відділу поліції м. Хмельницького затримано гастролера. За даним фактом відкрито провадження за СТ.185 Ч.3  «Крадіжка» Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) – карається штрафом до п’ятидесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Автор: Алла Самойленко