Новини
Події

У Хмельницькому затримали трьох чоловіків, яких підозрюють у незаконному зберіганні наркотиків

Як повідомляють у поліції, під час оперативно-профілактичного відпрацювання м. Хмельницького працівниками поліції вчора, 13 червня, виявлено два факти незаконного зберігання наркотичних засобів.

Близько 12.40 години по вулиці Проскурівській правоохоронцями  під час поверхневої перевірки у 41-річного та 47-річного чоловіків, місцевих жителів,  виявили дві колби з порошкоподібною речовиною білого кольору, шприци та блістер з двома таблетками. Пізніше, о  17.50 годині, по вулиці Водопровідній у 39-річного місцевого жителя виявлено поліетиленовий згорток з речовиною зеленого кольору в подрібленому стані, паперовий згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору, згорток з фольги з порошкоподібною речовиною зеленого кольору.

За даними фактами відкрито провадження за ст. 309 ч. 1. “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк”.

Автор: Алла Самойленко