Новини
Події

Пригоди хмельницьких розбишак: випили, побили посуд , поїхали у поліцейський відділ

У Хмельницькому близько 10 години вечора чергова пульту централізованого спостереження Управління поліції охорони Хмельницької області отримала сигнал про спрацювання тривожної кнопки в ресторані у мікрорайоні Виставка, який перебуває під охороною. На місце спрацювання тривожної сигналізації відразу було направлено наряд реагування поліцейських охорони.

В приміщенні до правоохоронців звернулася адміністратор закладу та вказала на двох невідомих громадян. З його слів стало відомо, що чоловіки відпочивали в закладі, а «під завісу» свого відпочинку, вже добре «розігріті» алкоголем, пошкодили майно закладу – побили посуд.

Коли ж персонал закладу попросив відвідувачів розрахуватися за завдані збитки, чоловіки відмовилися компенсувати заподіяну шкоду, а натомість почали поводитися вкрай зухвало – голосно лаялися та заважали іншим клієнтам закладу. Працівникам ресторану довелося скористатися «тривожною» кнопкою поліції охорони.

За лічені хвилини на невгамовних відпочивальників одягнули кайданки та доставили спочатку на експертизу до медичної установи – для з’ясування стану алкогольного сп’яніння, а потім до відділу поліції – для з’ясування обставин події та суми завданих збитків.

Інформація управління поліції охорони в Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко