Новини
Суспільство

Учасники бойових дій у Афганістані зустрілися, аби згадати своїх товаришів

Учасники Хмельницької міської спілки ветеранів Афганістану понад два десятки років згуртовано проживають у місті, мають спільні спогади, проблеми, а головне – підтримку один одного. У цей день учасники бойових дій у Афганістані зустрілися, аби згадати своїх товаришів, усіх, хто загинув внаслідок тих подій та відзначити річницю створення своєї організації.

Поспілкуватися з ветеранами та привітати з черговою річницею існування спілки завітав і міський голова Олександр Симчишин. “Мені дуже приємно брати участь у всіх заходах, які ви проводите. У нас склалася дуже хороша співпраця, – говорить Олександр Симчишин. –  Міська спілка ветеранів Афганістану – це та організація, яку я часто ставлю у приклад у частині співпраці. Це повна відсутність проблем, якихось претензій, натомість є нормальна, конструктивна робота”.

Й пообіцяв від імені міської влади у силу своїх можливостей та повноважень реагувати й допомагати афганцям. Також сказав, що обов’язково найближчим часом відремонтують пам’ятник, який у силу різних причин, зокрема й складної, з перепадами температур зими, знову потребує реставрації.

Також у ході зустрічі ветерани поспілкувалися з міським головою, надали кілька нових пропозицій та вручили на знак поваги та співпраці від імені Хмельницької міської спілки ветеранів Афганістану нагороду міському голові.

Автор: Адміністратор сайту