Новини
Увага!

21 червня на Хмельниччині прогнозують грози та шквал

За даними Укргідрометцентру, 21 червня вночі у Київській, Чернігівській, Сумській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях, вдень гроза, місцями шквал 15-20 м/с.

Синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці у Фейсбук також повідомила про зміни погоди: “Кому спека вже набридла, як слід не розпочавшись, завтра в Україні очікується зниження температури повітря. Атмосферний фронт із північного заходу Європи прийде до нас вже найближчої ночі.
І тому дощі, грози чи навіть сильніші зливи проходитимуть поступово, разом, зрозуміло, із фронтом.
Вночі дощі очікуються у: Волинській, Рівненській, Львівській, Житомирській, північних районах Тернопільської та Хмельницької областей і на Чернігівщині. Вранці завтра дощі з грозами – західні, північні області плюс Одещина. Вдень дощі, грози та місцями сильні зливи пройдуть смугою: Львівщина-Вінниччина-південь Київщини-Черкащина-Сумщина-Харківщина. Плюс місцями Одещина, Приазов’я, Крим.
Ввечері 21 червня: Чернівецька, всі південні області плюс Крим, Дніпропетровська, Харківська, Луганська, Донецька.
Оскільки фронт холодний, то за ним поширюватиметься прохолодніше повітря. А, отже, завтра у західних та північних областях та у Вінницькій області спека послабне до +22+26 градусів.

Автор: Адміністратор сайту