Новини
Події

Двоє хмельничан підозрюються у серійних крадіжках

Працівниками поліції м. Хмельницького затримано серійних крадіїв, які обкрадали гаражні приміщення.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів на території обласного центру правоохоронцями міста затримано двох чоловіків, які здійснювали крадіжки гаражних приміщень.

За оперативною інформацією правоохоронці провели 10 обшуків, під час яких виявили за місцем проживання багато крадених речей, серед яких: побутова техніка, рибальське спорядження, мобільні телефони, антикваріат, різноманітні документи та банківські картки, кухонні ножі, інструменти і електроінструменти для проведення ремонтних робіт, велосипеди, компресори, акумулятори, автомагнітоли, постільна білизна, радіатори  та багато інших речей…

Злочини скоювали 30-річний і 34-річний жителі м. Хмельницького на території міста і області, здебільшого проникали до гаражного приміщення, звідки таємно викрадали речі. Багато речей вони відразу ж після скоєння крадіжки збували.

За попереднім даним, за ними рахується до 20 фактів злочинів таємного викрадення майна. Чоловіки раніше судимі за викрадення  та збут крадених речей.

На даний час 30-річний злочинець затриманий і перебуває в ІТТ, у відношенні до іншого вирішується питання взяття під варту. Вилучені речі направлені для проведення експертизи.

За даним фактом відкрито провадження за ч. 3 ст. 185 КК України “Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або таку, що завдала значної шкоди потерпілому”, санкції якої –   позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Інформація поліції Хмельницької області.

Автор: Алла Самойленко