Новини
Політика

Роман Мацола залучив на соціальні об’єкти округу п’ять мільйонів гривень

 

На звернення народного депутата України Романа Мацоли з державного Фонду соціально-економічногорозвитку Кабінетом Міністрів України виділено гроші на важливі соціальні об’єкти Полонського, Славутського та Шепетівського району.

Зокрема, передбачено понад 2 мільйони гривень на придбання медичного обладнання для створення консультативно-діагностичного медичного центру Полонської об’єднаної територіальної громади.

У Шепетівському районі за гроші державного Фонду соціально-економічного розвитку цього року проведуть капітальний ремонт покрівлі Судилківської загальноосвітньої школи.

У Славутському районі на 700 тисяч гривень закуплять спортивних тренажерів для потреб мешканців Ганнопільської об’єднаної територіальної громади.

Ще стільки ж передбачено на придбання пожежної автоцистерни для обслуговування мешканців Ленковецької об’єднаної територіальної громади.

Також урядове розпорядження передбачає виділення грошей на закупівлю твердопаливного котла для дошкільного навчального закладу села Михайлючка.

Всього, за зверненням народного депутата, виділено 5 мільйонів гривень.

Народний депутат України Роман Мацола: «Щотижня я працюю в окрузі і відвідую безліч населених пунктів. Під час цих поїздок зустрічаюся з мешканцями, цікавлюся їх проблемами. І ми разом формуємо перелік тих об’єктів, які, на думку громади, потребують невідкладного фінансування. Після цього спрямовую свої зусилля на пошук ресурсів. Звичайно все й одразу не вирішити, але ось ці 5 мільйонів гривень – це ще один крок до покращення життя мешканців наших районів».

Автор: Алла Самойленко