Новини
Спорт

У місті Деражня пройшов черговий тур чемпіонату області з футболу

Справжнє футбольне свято, з підняттям державного прапора та виконанням гімну, відбулось нещодавно у місті Деражня, де пройшли товариський матч між футбольними командами «Краяни» (с. Маниківці) та «Ліга молоді» (м. Деражня) і черговий тур чемпіонату області між командами «Олімп» (м.Деражня) та «Громада» (Станція Дунаївці). А розпочались зустрічі команд з приємностей.
Напередодні, до народного депутата України Віктора Бондаря звернулась Федерація Деражнянського футболу з проханням забезпечити екіпіруванням гравців команд «Краяни» (с. Маниківці), «Ліга молоді» (м. Деражня) та «Олімп» (м. Деражня), котрі захищають честь своїх населених пунктів на чемпіонатах різних рівнів. Віктор Бондар завжди підтримує спортивну галузь і, розуміючи важливість спортивного іміджу команд , для гравців було придбано по 19 комплектів спортивного екіпірування різного кольору для трьох команд, яка складається: з футбольних форм, гетрів, спортивних костюмів та рюкзаків. Крім того, кожній команді було презентовано футбольні м’ячі для тренувань та змагань.
На початку товариської зустрічі, в урочистій обстановці подарунки спортсменам, від імені народного депутата України Віктора Бондаря, вручив його помічник Віталій Іваневич, котрий разом з депутатами районної ради від Партії «Відродження» Миколою Фридинським, Людмилою Стрілецькою, Олегом Німчуком прибули виконати приємну місію і разом з головою районної ради Віталієм Сідлецьким та головою районної державної адміністрації Олегом Веселовським повболівати за улюблені команди. І команда «Олімпу» не підвела, вигравши у гостей з Дунаєвеччини 3:1, а стимулу та впевненості ( як зізнались самі гравці ) їм додавала нова амуніція.

Автор: Алла Самойленко