Новини
Суспільство

Поліція Кам’янець-Подільського розшукує власників загублених під час стихії речей

“Шановні кам’янчани, вчора після негоди поліцейськими патрулюючи місто знайдено реєстраційні номерні знаки автомобілів та мобільний телефон марки “Nokia”. Власники речей можуть звернутися у Кам’янець-Подільський відділ поліції по вул.Шевченко 27 та отримати речі” – повідомляє інспектор сектору моніторингу Руслана Марчук на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Нагадаєм увечері 26 червня на території Кам’янець-Подільського, Новоушицького районів та м. Кам’янець-Подільський пройшов сильний буревій, що супроводжувався сильним вітром, зливою і подекуди градом.

Внаслідок несприятливих метеоумов на території Хмельницької області знеструмлені 35 населених пунктів, пошкоджено 18 ліній  електропередач 10 кВ, повалено 70 дерев  на території Кам’янець-Подільського району та м. Кам’янець-Подільський.

Для розкрижування повалених дерев, влаштування тимчасового брезентового покриття навчальних закладів від ДСНС залучено 25 рятувальників на 5 одиницях спецтехніки, а також  5 аварійних бригад комунальних служб.

 

Автор: Адміністратор сайту