Новини
Спорт

На Хмельницькій АЕС стартувала молодіжна Спартакіада

29 червня на Хмельницькій АЕС стартувала ХV Спартакіада Організації молоді Атомпрофспілки України. З 29 червня по 1 липня молодь Запорізької, Южно-Української, Рівненської, Хмельницької та Чорнобильської АЕС, а також спортсмени Східної об’єднаної організації профспілок (СООП) змагатимуться в п’яти видах спорту.

Протягом трьох днів молоді атомники виявлятимуть найсильнішого та найспритнішого в турнірах з настільного тенісу, футболу, пляжного волейболу, бадмінтону та в легкій атлетиці.

На урочистому відкритті свята спорту очільник профспілкової організації ДП «НАЕК» «Енергоатом» Олексій Лич привітав молоду спортивну дружину атомників з побажанням достойно нести прапор енергокомпанії на спортивних теренах держави та світовому рівні, а також нагадав про загальнокомандне третє місце, яке вибороли представники Компанії на Всесвітніх спортивних робітничих іграх в Болгарії.

Заступник генерального директора з кадрів і соціального розвитку ВП ХАЕС Віктор Демидюк, в свою чергу, побажав учасникам натхнення та перемог, а також висловив надію, що свій спортивний запал молоді атомники перенесуть на трудові досягнення.

Окрім безпосередніх спортивних змагань для гостей міста атомників організаторами передбачено і змістовну культурну програму.

Автор: Алла Самойленко