Новини
Суспільство

На придбання квартир для хмельницьких ветеранів АТО міська влада виділила 2 млн. гривень

Під час представлення уточнення бюджету на 2017 рік члени виконавчого комітету внесли кілька пропозицій, щодо розподілу коштів. Зокрема, було запропоновано спрямувати 2 млн грн на придбання квартир для інвалідів АТО, які першочергово потребують житла.
Заступник міського голови Андрій Бондаренко вніс пропозицію виділити таку суму на придбання квартир для учасників АТО у межах 7 млн, які вже виділені з міського бюджету на будівництво багатоквартирного будинку для учасників АТО.

«Є пропозиція частину коштів – 2 млн грн, які на сьогоднішній день виділені на будівництво будинку для учасників АТО, спрямувати на придбання квартир для учасників АТО. Така пропозиція виникла, щоб ці кошти не пропадали, а були у роботі», – пояснює Андрій Бондаренко.

Наразі виготовляться проектно-кошторисна документація, далі проходження експертиз та оголошення тендеру, тобто мінімум три місяці будівельні роботи не розпочинатимуть. Завдяки такому перерозподілу коштів і будинок для ветеранів АТО розпочнуть будувати, і кілька сімей зможе отримати нове житло уже в найближчий час. Таку пропозицію підтримали члени виконавчого комітету, повідомляється на сайті міськради.

Автор: Алла Самойленко