Новини
Суспільство

Поліцейські Хмельницького запрошують до спілкування мешканців центру міста

Співробітники поліції Хмельницького не лише прагнуть добре виконувати свої обов’язки, але й роблять усе, аби зміцнювалася довіра населення до них. З метою почути оцінку своєї роботи від мешканців мікрорайону Озерна поліціянти провели зустріч з громадянами. В той час, як їх керівники звітували про роботу своїх підрозділів, самі копи для більш тісного спілкування та знайомства  сиділи поряд з громадянами.

Після короткого виступу усі бажаючі мали змогу поставити свої запитання. Серед побажань було прохання більше уваги приділяти виявленю та профілактиці порушень правил вигулу домашніх тварин та боротися з розпиванням алкоголю у дворах будинків. Патрульні зараз під час нічного патрулювання спальних районів при заїзді у двори вимикають  проблискові маячки, щоб не заважати відпочивати громадянам. Тому жителі мікрорайону Озерна внесли пропозицію не вимикати маячки, адже їм спокійніше, коли вони відчувають присутніть патрульних, особливо у нічний час.
Ці та усі інші побажання учасників зустрічі будуть взяті до уваги та реалізовані, адже головний показник роботи — це довіра населення.

Поліцейські прислухаються до думки громадян і готові до конструктивного діалогу. На черзі  — зустріч  з мешканцями центральної частини міста. 

5 липня о 18.00 у приміщенні ЖЕК №1 на вул.Соборній, 56 планується зустріч громадян міста з керівниками Хмельницького відділу поліції.

Поліцейські збираються прозвітувати про свою роботу за перше півріччя поточного року. Крім того, на зустрічі планується обговорити питання безпеки громадян. Поліцейське керівництво охоче вислухає запитання хмельничан і врахує їх побажання у питанні підвищення громадської безпеки та профілактики правопорушень у Хмельницькому.

Інформація  Хмельницького ВП ГУНП у Хмельницькій області.

Автор: Алла Самойленко