Новини
Суспільство

Приват Банк на Хмельниччині не вводитиме комісії при оплаті комуналки пенсійними картами

ПриватБанк не планує вводити комісію при оплаті комунальних послуг пенсіонерами за допомогою пенсійних карт. Про це повідомив керівник напрямку “Платежі та перекази” ПриватБанку Олексій Путятін. За його словами, для пенсіонерів в банку діє пільговий режим обслуговування, якщо клієнти роблять платежі картами, а не готівкою.

“Нашим клієнтам пенсіонерам не потрібно знімати з пенсійної карти готівку, щоб потім оплатити комунальні квитанції в касі, – говорить Олексій Путятін. – Оплатити квитанції можна пенсійною карткою в будь-якому відділенні ПриватБанку, банкоматі або терміналі самообслуговування. Для пенсіонерів ці платежі, як і раніше будуть безкоштовними”.

Зауважимо, з 1 липня ПриватБанк за здійснення комунальних платежів у касах відділень вводить додаткову комісію у розмірі 3 грн. 

За словами Віталія Якубовського, керівника Бізнесу платежів та переказів Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку, “альтернативою є і залишаються зони самообслуговування клієнтів, а саме – банкомати, термінали самообслуговування, Приват 24 та канал 3700, де можна здійснити будь-який комунальний платіж безкоштовно”.

Автор: Адміністратор сайту