Новини
Суспільство

У Хмельницькому „Шлюб за добу” взяли 83 пари

У місті Хмельницькому все більшої популярності набуває послуга „Шлюб за добу”.  Лише сьогодні можливістю одружитися у найкоротші терміни скористалися три пари закоханих. Молодята розписувалися в одній із запропонованих локацій – Хмельницькій дитячій школі мистецтв. На експрес-одруження зголосилися не лише українці, серед наречених були також громадяни із Сирії та Італії.  Це далеко не поодинокі випадки одруження з громадянами інших країн. Так, за весь період надання можливості швидкої реєстрації були громадяни з Росії, Польщі, Грузії, Канади, Франції, Туреччини, Італії, Сирії, Таджикистану, Казахстану та інших країн, повідомляє управління юстиції області.

Нагадуємо, що місце проведення церемонії та весільну атрибутику майбутнє подружжя в праві обирати самостійно. Хтось обмежується лише формальним розписом, а деякі обирають для себе особливий стиль реєстрації. На разі проведення церемонії можна замовити у класичному, європейському та етно-стилях. На вибір молодятам пропонують проведення церемонії у малій актовій залі чи внутрішньому дворі Хмельницької дитячої школи мистецтв, виставковій залі Дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, експозиційній залі Музею-студії фотомистецтва або зеленій залі Хмельницької міської ради.

На сьогоднішній день, Хмельницьким міським відділом ДРАЦС вже зареєстровано 83 заяви на експрес-одруження. В середньому, як повідомляють працівники відділу ДРАЦСу , проводиться близько чотирьох реєстрацій шлюбів на добу, що свідчить про зацікавленість громадян в отриманні нової  послуги Міністерства юстиції України.

Автор: Адміністратор сайту