Новини
Інфраструктура

У Кам’янець-Подільському районі ремонтують дорогу Довжок-Нагоряни

У  Кам’янець-Подільському районі в деяких населених пунктах асфальтне покриття настільки зношене, що поряд із латками дуже скоро утворюються нові ями. Дороги вже не витримують щоденного транспортного навантаження і потребують ремонту. Зараз тривають поточні та капітальні ремонти автошляхів. На поточний ремонт доріг загального користування Кам’янець-Подільського району та експлуатаційне утримання з районного та місцевих бюджетів на 2017 рік виділено 630 тис. гривень, повідомляють у Кам’янець-Подільській райдержадміністрації.

У даний час реалізується проект поточного ремонту на відрізку дороги загального користування Довжок-Нагоряни. Дорожники філії Кам’янець-Подільської ДЕД  взялися за ремонт даного відрізку дороги, на який було виділено кошти у сумі 200 тис. гривень. Кожен сприятливий день тут  максимально використовується для проведення ремонту дорожнього покриття.

За словами очільника райдержадміністрації Василя Олександровича Сукача, проведення ремонтних робіт на автомобільній дорозі не тільки покращить транспортно-експлуатаційний стан, а й дозволить ліквідувати пилоутворення. Також він висловив сподівання, що все заплановане буде реалізоване і проблемні відрізки дороги будуть оновлені.

Автор: Алла Самойленко