Новини
Суспільство

На Хмельниччині мешканці області утеплилися на 9 мільйонів гривень

У Хмельницькій області ПриватБанк за програмою “теплого” кредитування видав 655 кредитів на суму 9 млн гривень. Про це повідомляє регіональний прес-офіс ПриватБанку.

Найбільшим попитом “теплі” кредити користувалися у жителів міста Хмельницького, Дунаєвецького, Ізяславського та Шепетівського районів. 80% кредитів оформлено на світлопрозорі енергозберігаючі конструкції (вікна, балконні двері).

Нагадаємо, ПриватБанк останнім з державних банків приєднався до програми «Теплі кредити» для фізичних осіб та ОСББ/ЖБК, у рамках якої передбачено компенсацію частини сум кредитів за рахунок коштів державної програми з енергоефективності. Програма «теплих» кредитів виявилася однією з найбільш популярних серед клієнтів ПриватБанку. За декілька місяців було вичерпано грошовий ліміт на компенсації від держави, який для клієнтів ПриватБанку становив 99,4 млн грн.

Наразі ПриватБанк звернувся до уряду щодо необхідності збільшення обсягів фінансування для продовження програми стимулювання енергоефективних проектів.

Автор: Алла Самойленко