Новини
Події

Ймовірний винуватець ДТП на Хмельниччині втік, але не зміг заховатися від поліції

Патрульні відшукали водія, що ймовірно спричинив ДТП, не маючи права керування автомобілем, повідомляється на сторінці Хмельницької поліції у соцмережі.

10 липня близько 19-ї години екіпаж дорожньої поліції на автодорозі М12 “Стрий-Знам’янка” виявив дорожньо-транспортну пригоду за участі автомобілей ВАЗ 2107 з причіпом та ВАЗ 2105. Водій “п’ятірки” зник з місця події у невідомому напрямку.
Поліціянти відібрали пояснення у свідків пригоди, склали схему ДТП, а автомобіль імовірного винуватця зіткнення евакуювали на арешт майданчик. За допомогою баз даних патрульні встановили місце проживання водія, який покинув місце ДТП. Чоловіка знайшли дома, свідки упізнали водія, тому на 35-річного громадянина поліціянти склали адміністративні матеріали за статтею 122-4 КУпАП “Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди” та статтею 124 КУпАП “ДТП без потерпілих”, а також притягнули його до адміністративної відповідальності за частиною 3 статті 126 КУпАП “Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами”.
Як виявилось, нещодавно суд позбавив права керувати автомобілем даного чоловіка на 3 роки, за друге протягом року керування транспортним засобом напідпитку.

Автор: Алла Самойленко