Новини
Події

У Дашківцях на Віньковеччині селяни і серйозну справу зробили, і весело погуляли

Нещодавно у Дашківці  відбулись загальні збори мешканців села. Актуальні питання сьогодення рідного села та низка проблем, які турбують абсолютно кожного жителя Дашковець, зібрали активних селян у місцевому Будинку культури.

Розпочали загальні збори з приємного: нагородження грамотами та подяками активних та почесних громадян села, які не залишаються осторонь благоустрою та проведення різноманітних заходів у Дашківцях. Подякою за вагомий внесок у розбудові села та надання фінансової підтримки та допомоги також були відзначені народний депутат України Віктор Бондар та благодійний фонд «Розвиток рідного Поділля». В свою чергу, від імені Віктора Бондаря 11 дашківчан-учасників АТО  отримали пам’ятні листівки та фінансову допомогу.
Розгляд одинадцяти питань порядку денного затягнувся далеко за полудень. Байдужих у залі не було – люди ставили запитання присутнім депутатам та запрошеним гостям, наперебій виступали з пропозиціями, активно цікавилися інформацією щодо виконання закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», щоправда, визнали, що ще не готові до його впровадження. Наприкінці зборів сільський голова Юрій Рябенький запросив усіх односельців взяти участь у відзначенні свята Івана Купала, яке за сприяння народного депутата України Віктора Бондаря було організовано на місцевому центральному ставку.
До пізньої ночі затягнулось гуляння з Нептуном та русалками, з віночками на воді та величезним багаттям, з спортивними конкурсами та пісенними номерами, з безкоштовним морозивом та ухою. Завершилось свято нічною дискотекою. Мешканці Дашковець зійшлися цілими сім’ями, вся присутня малеча отримала подарунки та призи, адже організатори свята бібліотекар Валентина Левкова та директор Будинку культури Дмитро Бондар намагалась задіяти у різноманітних конкурсах геть усіх. Наприкінці свята ведучі щиро подякували народному депутату України Віктору Бондарю за надану фінансову допомогу для проведення заходу.

Автор: Алла Самойленко