Новини
Культура

Юні танцюристи з Кам’янця-Подільського перемогли у Всеукраїнському фестивалі

З 06 по 12 липня у селі Роздольному Каланчацького району Херсонської області відбувся V Всеукраїнський фестиваль хореографічного мистецтва «Магія танцю» на базі дитячого оздоровчого табору «Дивосвіт». На фестиваль приїхали юні таланти з Сумської, Хмельницької та Херсонської областей.

Колективи у своїх виступах демонстрували знання та вміння у різних напрямках дитячої, сучасної, народної та класичної хореографії, збереження національних традицій та народних витоків мистецтва, класичної школи та кращі зразки сучасних напрямків. Діти демонстрували яскраві й емоційні виступи, мали змогу спілкуватися, познайомитися, здружитися та навчатися на прикладі один одного.

Участь у фестивалі від Хмельниччини взяв неодноразовий переможець  обласних, всеукраїнських та міжнародних масових заходів, Народний художній колектив ансамбль сучасного танцю «Апельсин» Кам’янець-Подільського центру дитячої та юнацької творчості, керівником якого є преміант Верховної Ради України – Пащенко Алла Миколаївна.

Колектив вкотре підкорив висококваліфіковане  журі та був нагороджений найвищою відзнакою фестивалю – дипломом  Гран-Прі.

Джерело adm-km.gov.ua

Автор: Алла Самойленко