Новини
Події

Хмельницьку АЕС відвідали консультанти та експерти проекту «Україна: Енергоатом –Сталий Корпоративний Розвиток»

18 липня з робочим візитом Хмельницьку АЕС відвідали консультанти та експерти проекту Європейського банку реконструкції і розвитку «Україна: Енергоатом – Сталий Корпоративний Розвиток». З метою виконання завдань проекту представники ТОВ «Делойт і Туш», яке займається питаннями корпоратизації в енергокомпанії, знайомилися із роботою та перспективами розвитку атомної станції.

З основними показниками роботи атомної станції ознайомив гостей генеральний директор ВП ХАЕС Микола Панащенко під час робочої наради. Зокрема, акцентував увагу присутніх на показниках з екологічної і радіаційної безпеки та на виробничих питаннях. Детальніше керівник підприємства зупинився на основних проектах, над реалізацією яких працює колектив Хмельницької АЕС і впровадження яких сприятиме розвитку галузі в цілому. Серед головних: продовження терміну експлуатації першого енергоблока; спорудження енергоблоків №3, 4; реалізація проекту «Енергетичний міст« Україна – Європейський Союз » з підключення другого енергоблока ХАЕС до європейської енергосистеми ENTSO-E.

Фахівці в галузі корпоративного розвитку, в свою чергу, ознайомили керівництво Хмельницької АЕС із ключовими аспектами, ризиками та перевагами, а також завданнями та цілями проекту «Україна: Енергоатом – Сталий Корпоративний Розвиток».

Розповідаючи про основні етапи, представник ТОВ «Делойт і Туш» Тарас Сірий зауважив, що проект заплановано реалізувати за 18 місяців. Нині завершується перший етап, протягом якого консультанти та експерти аналізували та оцінювали ситуацію в енергокомпанії, а також визначали ключові проблеми при здійсненні корпоратизації. На наступному етапі визначатимуться можливі напрямки проведення корпоратизації та буде розроблена Дорожня карта.

В рамках візиту фахівці в галузі корпоративного розвитку побували також в машзалі, на блочному щиті управління другого енергоблока та на будівельному майданчику Х/3-Х/4.

Автор: Адміністратор сайту