Новини
Суспільство

«Нова» поліція Хмельницького: як кандидати здають фізичну підготовку

У Хмельницькому триває конкурсний відбір у патрульну поліцію. Документи прийняли вже від 350 кандидатів. Ті, хто пройшов перші етапи відбору – тестування і військово-лікарську комісію, на третьому демонструють фізичну підготовку.

Як повідомили в прес-службі патрульних, на стадіоні «Поділля» вчора, 18 липня,  здавали нормативи близько сотні претендентів на вакантні посади. З них 18 – дівчата, решта – чоловіки.

«У мене в сім’ї всі працювали в міліції, хочу також продовжити їхню справу, тому подав документи. Я вже пройшов тести, лікарську комісію, тепер у нас фізична підготовка. Не впевнений, що все добре здам, але буду старатися. Паралельно навчаюсь на військовій кафедрі, там трохи займався фізкультурою»,– розповідає 21-річний хмельничанин Валентин Ткаченко.

Кандидати в патрульні розповідають, що до перевірки фізичної підготовки особливо не готувалися. Були й такі, хто не задовільнився результатом. Таким дозволили перездавати.

«Перевірка рівня фізичної підготовки кандидатів складається з трьох нормативів: комплексно-силової вправи, забігу на 100 метрів і на один кілометр», – пояснила начальник відділу кадрового забезпечення управління патрульної поліції міста майор Алла Лаврентьєва.

Ті кандидати, які успішно виконали усі завдання, мають ще пройти психо-фізіологічне обстеження та співбесіду. Загалом в управлінні патрульної поліції міста чекають поповнення на 104 вакантні посади. Документи від охочих прийматимуть до 25 липня.

Автор: Адміністратор сайту