Новини
Події

Пенсіонерка з Хмельницького заплатила за комуналку і виграла смартфон

Хмельничанці Леоніді Галярус днями пощастило: вона отримала сучасний гаджет – смартфон. Жінка навіть не очікувала на такий пдарунок, який отримала у банку, куди її запросили. Леоніда Цезарівна – пенсіонерка, отримує пенсію у ПриватБанку.

Щоб не стояти у чергах, як більшість людей старшого віку, щоб заплатити за комуналку чи здійснити будь-який інший платіж, жінка користується інтернет-банкінгом. Леоніда Цезарівна має комп’ютера, користуватися веб-версією інтернет-банкінгу навчилася швидко і знає, що це зовсім не складно. Мобільною версією раніше не користувалася, бо смартфона не мала. Але ця проблема уже вирішена.

Леоніда Цезарівна Галярус стала переможницею у акції “Смартфон за комуналку”. Уже пройшло два етапи конкурсу, і тільки у третьому, заключному, доля посміхнулась подолянам. Мешканці Хмельниччини охоче сплачують комунальні платежі через Приват24. Лише у червні за допомогою мобільної версії Приват24 подоляни здійснили близько 16 000 комунальних платежів, що у п’ять разів більше, ніж у аналогічний період минулого року, повідомляють у ПриватБанку.

Акція “Смартфон за комуналку” проходила з 1 квітня по 30 червня 2017 року і брали у ній участь усі, хто здійснював комунальні платежі з карти MasterCard в Приват24 на загальну суму від 500 грн впродовж одного місяця. Реєструватися для участі було не потрібно. Переможці визначалися в три етапи випадковим чином. Щомісяця розігрувалося 25 сучасних смартфонів. Один з них і отримала Леоніда Галярус із Хмельницького.

 

 

 

Автор: Алла Самойленко