Новини
Дозвілля

Творчі канікули хмельницьких дітей: малюнки на воді, зефіропластика, шоколадна графіка і пісочна анімація

Творчо та креативно проводять літні канікули діти та підлітки Хмельницького. Допомагають їм у цьому  працівники відділу мистецтв Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва та керівник Першої професійної студії пісочної анімації Оксана Мергут на майстер-класах, які проводять як пані Оксана,  так і бібліотекарі.
На  заняттях   створюються цікаві тематичні композиції, колекції робіт, виконані дітьми в різноманітних  оригінальних образотворчих  техніках.
Надзвичайно цікаво та емоційно провели майстер-клас з ебру (турецьке ремесло малювання на воді).  Для дітей  ця літня творча забава була веселою та повчальною. Малювали на різні теми : традиційне ебру, творчі малюнки – космос, квіти, літери, настрій та емоції. Цікавим був майстер–клас з шоколадної графіки на теми народного свята Івана Купайла.  Захопливим та  креативним видався майстер-клас з зефіропластики, а на майстер-класі з розпису печива королівською глазур’ю “Ріжок солодких див” юні художники створили свої неповторні самобутні фантазійні шедеври у стилі а-ля Примаченко.
Для таланту канікул не існує. Тож в бібліотеці чекають на талановиту молодь, яка прагне вдосконалювати та розвивати свої здібності.

Джерело: kultura.km.ua

Автор: Алла Самойленко