Новини
Події

Шепетівчанин пішов уночі до аптеки у рукавичках і з викруткою

31-річний мешканець Шепетівки відтиснув вікно і проник у приміщення аптеки. Чоловік не знав, що приміщення під охороною, а от наряд ДСО спільно з дільничним уже за кілька хвилин після сигналу були на місці події.

19 липня, о 23.45 на пункт спостереження поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації. Злодій проник в аптеку, розташовану в місті Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні.

За кілька хвилин наряд УПО разом з дільничним Олександром Козачуком уже були поблизу аптеки. Оглянувши об’єкт, правоохоронці виявили сліди проникнення — відтиснуте металопластикове вікно на фасаді аптеки. А в приміщенні працівники поліції виявили і самого нічного «гостя», який, очевидно, не здогадувався, що аптека знаходиться під охороною. Збираючись на злочин, зловмисник взяв викрутку та рукавички. 

Як виявилось, 31-річний місцевий житель раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Тепер йому доведеться відповідати за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За інформацією ГУНП
в Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко