Новини
Кримінал

Хмельницький суд залишив у СІЗО підозрювану в шахрайстві на понад 40 мільйонів гривень

У Хмельницькому триває розгляд справи хмельницької базарниці Юлії Богонос, яку обвинувачують в тому, що вона напозичала у колег-базарників, друзів, родичів понад 40 мільйонів гривень і не збиралась віддавати. За інформацією правоохоронців, жінку затримали, коли вона начебто намагалась втекти.

Ще з вересня минулого року Юлія Богонос перебуває під вартою у СІЗО. Колегія суддів Хмельницького міськрайонного суду 24 липня продовжила термін запобіжного заходу ще на два місяці, до 21 вересня.

На черговому засіданні прокурор Анна Котик продовжила зачитувати обвинувальний акт, в якому налічується більше 70 сторінок. Згідно документа, Юлія Богонос мала «образ платоспроможного позичальника» і користувалась «авторитетом успішного підприємця». Гроші їй позичали зазвичай давні знайомі. Суми коливаються від десятків тисяч гривень до сотень тисяч доларів. Коли потерпілі намагались повернути борг, позичальниця віддавала частину суми, аби підтримувати довірливі стосунки, а через певний час знову позичала.

Загалом до правоохоронців звернулось 25 потерпілих. Юлію Богонос обвинувачують у шахрайстві на загальну суму 40 мільйонів гривень. Наступне засідання відклали до 12 вересня, тоді прокурор продовжить зачитувати обвинувальний акт.

Автор: Адміністратор сайту