Новини
Суспільство

Подоляни сплачують комуналку без грошей у гаманці

Безготівкова оплата комунальних платежів набуває все більшої популярності серед подолян. Приват24, термінали самообслуговування, а віднедавна ще й банкомати ПриватБанку допомагають жителям Хмельниччини зручно сплачувати усі обов’язкові платежі.

А от для оплати рахунків за електроенергію є ще один, найсучасніший спосіб – QR-код. ПАТ “Хмельницькобленерго” першим у нашій області долучилося до новації, яка впевнено крокує усією Україною. “Розмістивши на платіжці QR-код, ми надали альтернативу нашим клієнтам у виборі способу оплати, – каже директор з ІТ ПАТ “Хмельницькобленерго” Руслан Слободян. – Ця послуга повністю виправдовує себе зручністю і легкістю у користуванні. Потрібно йти у ногу з часом, і ми це робимо”.

За словами Віталія Якубовського, керівника Бізнесу платежів і переказів Південно-Західного РУ ПриватБанку, “для здійснення будь-якої оплати за допомогою QR-коду  достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24. На головній панелі натиснути кнопку із зображенням QR-коду та відсканувати його з квитанції. Усього два кліки – і платіж здійснено”.

За інформацією ПриватБанку, впродовж трьох весняних місяців, сплачуючи за послуги “Хмельницькобленерго”, подоляни в переважній більшості обирали безготівковий вид оплати. Зі 160 000 платежів, здійснених на рахунок обленерго, майже 100 000 безготівкових. З них понад 70 000 здійснено за допомогою інтернет-банкінгу Приват24.

Автор: Адміністратор сайту