Новини
Події

У Городоцький плодоконсервний завод вкладуть 14 мільйонів євро інвестицій

На Хмельниччині західний інвестор вже у вересні почне реконструкцію Городоцького плодоконсервного заводу . Інвестиційний проект розрахований на декілька етапів та 14 мільйонів євро.

Попередньо керівництво підприємства звернулося з листом до міської ради з проханням на дозвіл щодо поновлення оренди двох земельних ділянок по вулиці Чернишевського. Власниками підприємства розроблений і готовий до введення в дію дороговартісний інвестиційний проект  реконструкції та запуску заводу.

На останній сесії міської ради виступили представники інвестора, які планують освоїти 14 млн. євро на розвиток Городоцького плодоконсервного заводу. За словами Катерини Павлюк, представника інвестора, з вересня розпочнеться реконструкція заводу по виготовленню сухих сумішей з м’яса, овочів та фруктів. А згодом на заводі буде працевлаштовано 150 осіб. Пані Катерина також зазначила: «унікальність проекту в тому, що інвестор закуповує обладнання, яке виробляється в Україні, тобто, усі кошти, які зайдуть в Україну на реалізацію проекту, будуть використані безпосередньо на території України, що підтримає місцевого виробника».

Автор: Адміністратор сайту