Новини
Суспільство

Обранець від Хмельниччини Роман Мацола – найефективніший народний депутат

Народного депутата України Романа Мацолу, який представляє у Верховній Раді мешканців Полонського, Славутського та Шепетівського районів, визнано одним з найбільш плідних депутатів червня. Відповідний рейтинг склав головний сайт про політиків «Слово і Діло».

За інформацією сайту, у червні у Верховній Раді зареєстровано 130 законопроеків, 9 з яких – внесені Романом Мацолою.

Крім того, у звіті Комітету виборців України, оприлюдненому днями, Роман Мацола потрапив у список 45 народних депутатів, які відвідали усі 100% засідань 6 сесії Верховної Ради України.

Зазначимо, роботу народного депутата постійно високо оцінюють громадські аналітики. Так, за результатами досліджень Громадянської мережі “ОПОРА”, Роман Мацола декілька місяців поспіль очолював рейтинг мажоритарних депутатів за кращу роботу в окрузі.

Це й не дивно, адже Роман Миколайович повністю присвячує себе роботі, щодня особистим прикладом показує, що депутат – це найнятий виборцями працівник у найвищому законодавчому органі України, який робить усе від нього залежне, аби людям жилося краще.

Детальніше з результатами дослідження сайту «Слово і Діло» можна ознайомитись за посиланням: https://www.slovoidilo.ua/2017/07/05/infografika/polityka/zakonotvorcha-diyalnist-parlamentu-xto-najchastishe-reyestruvav-zakonoproekty-chervni

Звіт Комітету виборці України знаходиться тут: https://issuu.com/8612157/docs/_________________________________6_/1?ff=true&e=16898265/51149789

Автор: Алла Самойленко